Inspiration for everyone -

Dreamhome♥ Hvordan ser ditt "drømmehjem" ut?

- A

 • Cravings  God morgen!
  Dere vet slike dager hvor man nesten ikke vet hvor man skal gjøre av seg fordi man er så vanvittig godterisjuk? I dag er en slik dag. Nå sitter jeg og ser på alt mulig slags godteri i alle farger og fasonger. Det er typisk at på sånne dager skal dagligvarebutikkene være stengt!!

  ♥ Har du cravings etter noe nå? Kanskje du fikk det etter dette innlegget?

  - A

 • Jeg vil dele dine bilder  Ønsker du at jeg skal poste bildet ditt? Send meg bildet til inspiration_for_everyone@hotmail.com eller hashtag inspirationforeveryoneblogg i bildet ditt på Instagram så skal jeg sjekke det ut! Gjerne skriv litt om bildet også. Stikk også innom Instagrambrukeren min tattoos_on_insta!

  ♥ Hva inspirer deg om dagene?

  - A

 • Wavy hair don't care  ♥ Hvilken hårfasong og farge har du? 

  - A

 • WANTS FROM SHEINSIDE  Tenkte jeg skulle dele noen av mine favoritter med dere! Jeg må bare få sagt at jeg eeelsker sheinside! Det er så masse fint inne der at jeg blir helt aah! I tillegg er det veldig billig også.

   

   
  1. HER 2. HER 3. HER

   

   


  1. HER  2. HER 3. HER

   

   

  1. HER 2. HER 3. HER

  ♥ Har du noen favoritter fra Sheinside? 

  - A

 • ♥ inspirasjonsblogg  Hei dere!

  Nå har jeg endelig fått ordnet meg en blogg hvor jeg legger ut ting som jeg finner inspirerende  her vil dere finne bilder av tatoveringer, gutter, sminke, hår, mat, treningsbilder, interiør og mye mer!

  Ofte finner man slike brukere på Instagram, men det er så mange slike så hvorfor ikke bare samle alt på et sted? 
  Bildene som blir lagt ut er ikke mine bilder, men hvis det er det vil jeg skrive det. Bildene finner jeg på we♥it og tumblr. Hvis noen av bildene jeg legger ut er dine så gi beskjed slik at jeg får skrevet at bildet er ditt!

  Håper dere liker den!

  - A

 • Inspiration For Everyone

  Instagram: tattos_on_insta Kontakt: inspiration_for_everyone@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits