Inspiration for everyone -

Top 5 favsHei alle fine 

Jeg tenkte jeg skulle dele noen av mine favoritt Instagram-brukere med dere! Jeg elsker å hente inspirasjon fra forskjellige steder som magasiner, weheartit, nettbutikker and so on... Men på Instagram er jo alt samlet på et sted! Instagram er en evig inspirasjonskilde som jeg er innom flere ganger daglig. På Insta finner jeg inspo til interiør, trening, antrekk, reiser og veldig mye mer 

                                                                            

Jeg kan sitte å scrolle igjennom denne brukeren i flere timer og bare finne masse masse inspirasjon til mitt fremtidige hus! Jeg er jo så glad i trehvitt, men samtidig masse farger, så det blir spennende å se hvordan huset mitt blir seende ut. Og ikke minst hvor! Elsker å reise rundt, så jeg blir nok ikke boende i Norge når jeg flytter for meg selv.

                                                                            


Jeg elsker å trene, også elsker jeg rumper, eller fine rumper. Haha, snakk om girl crush!! Denne profilen gir meg faktisk massevis av motivasjon til å trene, fordi herregud se på disse rumpene da!


                                                                                          

Først og fremst: HERREGUD FOR EI HERLIG JENTE! Anniken er nydelig, sterk og har utrolig bra ordvalg når hun skriver. Hun har lyse og fine bilder som er morsomme å se på, hun legger også ut bilder jevnlig. Anniken er også en blogger der hun også går under navnet Annijor.  


                                                                                   Dette er sikkert den mest fargerike brukeren jeg følger. De legger ut bilder av såå mye god frukt og matretter at jeg får lyst til å stå på kjøkkenet hele dagen og kokkelere! Tror slike brukere er fine kilder til å spise sunnere, fordi det er så utrolig mye kult man kan lage med frukt. Da blir det jo i tillegg morsomt å spise det etterpå, og ikke minst godt!

                                                                                      

Denne jenta er faktisk fra Norge og hun ruler hele landet med sine 1,6 millioner følgere! Hun legger ut bilder som passer alle og enhver, og du vil garantert finne noe der inne du liker. RÅTT!

♥ Hvem er dine favoritt Instagram-profiler?

- A

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________
 

Jeg må forresten beklage mitt lille (store) fravær. Jeg skal ikke komme med mange unnskyldninger for hvorfor jeg ikke har blogget til dere, men det var vel egentlig fordi jeg rett og slett ikke gadd. Haha! 

 • Dreamhome  ♥ Hvordan ser ditt "drømmehjem" ut?

  - A

 • Wavy hair don't care  ♥ Hvilken hårfasong og farge har du? 

  - A

 • Inspiration For Everyone

  Instagram: tattos_on_insta Kontakt: inspiration_for_everyone@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits